06-44958481 | info@lija-jewelry.nl

Afspraak inplannen

Voor deze vragen kan je, zonder afspraak, langskomen tijdens de openingstijden:
– De collecties bekijken en passen.
– Reparaties, zoals een ketting inkorten, slotje repareren enz.
– Ringen vergroten of verkleinen.
– Horlogebatterijtje vervangen.
– Sieraden laten schoonmaken en polijsten.
– Zettingen van de edelstenen controleren: dit is gratis en het is aan te raden dit jaarlijks te doen.

Voor onderstaande gesprekken, nemen we graag uitgebreid de tijd. Daarom vragen we u een afspraak in te plannen via onderstaande knoppen of door even contact met ons op te nemen.


Een gesprek waarbij we samen uw goud gaan testen. We bekijken welk gehalte het goud heeft, we bekijken de edelstenen en hoe we alles kunnen hergebruiken in een prachtig nieuw sieraad. Eventuele gravures uit geërfde sieraden kunnen vaak in tact blijven. Ook als u eigen goud heeft wat u liever wilt omsmelten hebben we ontzettend veel mogelijkheden.

Een maatwerk sieraad hoeft niet van oud goud of zilver gemaakt te worden. We kunnen ook nieuw materiaal gebruiken. We gebruiken niet alleen geelgoud, witgoud, rosé goud en zilver. Ook het mooi zwarte zirkonium gebruiken we regelmatig in ontwerpen. Natuurlijk kunnen we ook prachtige edelstenen, diamanten en parels gebruiken in het ontwerp.

Ben je klaar om dé vraag te gaan stellen? We maken de meest prachtige en persoonlijke verlovingsringen. Zowel voor vrouwen als voor mannen kunnen we hele mooie ontwerpen maken. Ook als je nog niet weet hoe dé ring eruit mag zien, helpen we jou om tot een heel mooi ontwerp te komen.

Trouwringen kunnen we zowel van nieuw als geërfd of gekregen goud en zilver maken. Het draagcomfort en de duurzaamheid van deze ringen is erg belangrijk. De bedoeling is natuurlijk dat jullie deze ringen nog heel lang mogen dragen. Het ontwerp mag helemaal bij jullie passen. Als je naar de ring kijkt denk je met een glimlach aan jullie trouwdag en jouw geliefde.

Het geven van borstvoeding is iets heel speciaals. Om deze periode af te sluiten en om de mooie herinnering draagbaar te maken, ontwerpen we heel regelmatig sieraden waarin we moedermelk verwerken. Dit kan niet zomaar verwerkt worden, het is belangrijk dat dit zorgvuldig gebeurd zodat het niet kan bederven. Wij weten hoe dit moet en doen dit al jaren. Tijdens het gesprek leggen we alles uit en ontwerpen we een prachtig sieraad.

Iemand verliezen is zo intens. Het maken van een rouwsieraad is iets dat we met veel liefde en oog voor de emotie doen. As kan op verschillende manieren verwerkt worden in een sieraad. Dit kan zowel zichtbaar als onzichtbaar zijn. Tijdens dit maatwerkgesprek leggen we alles uit. Ook het plaatsen van een vingerafdruk of een tekst in het handschrift van de overledene kan iets toevoegen aan het bij je dragen van de herinneringen en liefde.

Hebben we aangegeven dat het handig is om tussentijds te passen? Bijvoorbeeld voordat we edelstenen zetten, as verwerken of er een gravure in komt? Dan kan je via bovenstaande knop een afspraak hiervoor inplannen.

Ja! Jouw sieraad is klaar en kan opgehaald worden. Hebben we je een appje gestuurd of jouw voicemail ingesproken, dan kan je jouw afspraak ook hier in plannen. Wij kijken ernaar uit het sieraad te laten zien, zo leuk en spannend!