06-44958481 | info@lija-jewelry.nl

Cadeau

Verrassingstasje

Soms is het ontzettend lastig om een cadeau voor een dierbare uit te zoeken. Wat geef je iemand die 50 jaar wordt, is afgestudeerd of net mama is geworden? Heb je nog goud en wil je iemand verrassen met een sieraad gemaakt van dit dierbare oude goud? Maar moet het sieraad nog gemaakt/ontworpen worden?

Daar hebben we een oplossing voor: het cadeau is een tasje met daarin een sieradendoosje. Dit sieradendoosje is gevuld met een LiJa Jewelry potlood en papier. Vervolgens maken we een afspraak om na het geven samen aan een ontwerp te werken, zo kan de gelukkige ook meedenken over het ontwerp. Van te voren kunnen we een budget afspreken, zodat we het gesprek iets kunnen sturen om daar binnen te blijven.

Heb je al een oud gouden sieraad dat eigenlijk alleen nog vermaakt of her-ontworpen moet worden, ook hierbij kunnen we meedenken, door eventueel al het nieuwe, geschetste, ontwerp in het doosje te laten schitteren.

Edelsteen of parel

Heb je wel een idee wat de gelukkige mooi zal vinden, maar weet je de ringmaat niet. Of is het eigenlijk meer een kleur die tot de verbeelding spreekt en is het samen ontwerpen specialer? Geef dan een edelsteen of parel cadeau! Later zullen we samen een ontwerp maken waarin de edelsteen of parel verwerkt wordt. Vervolgens zullen we het sieraad maken van zilver of goud. Van te voren bespreken we het budget, zodat we hier tijdens het gezamenlijk ontwerpen rekening mee kunnen houden.

Cadeaubon

cadeaubon-goudsmid-LiJa-Jewelry

Mag de ontvanger al weten voor welk bedrag hij of zij iets mag uitkiezen? Dan kan je een cadeaubon geven. Deze kan ingewisseld worden als betaling voor een (maatwerk-)sieraad of voor een workshop. Uiteraard verpakken we ook de cadeaubonnen feestelijk en zal het een cadeautje zijn om uit te pakken.

Maatwerk | samen ontwerpen

Heb je een mooi idee voor een sieraad of ben je nog zoekende? We denken graag met je mee, onze kracht is juist het samen met iemand ontwerpen. Zeker als het gaat om een sieraad dat voor een bepaald moment in het leven staat of gemaakt mag worden met dierbaar oud goud. Er wordt regelmatig gevraagd om een prijsindicatie. Omdat het maatwerk is, is dit vooraf lastig te zeggen. Wil je een LiJa Jewelry sieraad? Ga er dan vanuit dat dit vanaf € 350,- (zilver) zal zijn, afhankelijk van de wensen kan dit natuurlijk oplopen.

Neem gerust contact op. Samen ontwerpen we een maatwerk sieraad dat we vervolgens zullen maken.

Alles is handgemaakt, zo ook deze prachtige ringen en oorbellen met edelstenen en parels.
Afspraak inplannen