06-44958481 | info@lija-jewelry.nl

Maatwerk

In opdracht, handgemaakte sieraden

Er zijn zoveel mooie momenten in het leven. We denken hierbij aan de geboorte van een (klein)kind, de 18de verjaardag, afstuderen, verloven, trouwen, een werkjubileum of pensioen.
Natuurlijk zijn er ook momenten die hele andere emoties met zich meebrengen, zoals het vertrek van iemand naar een ander land, een echtscheiding of het overlijden van een dierbare.

“Al deze momenten kunnen een reden zijn om op zoek te gaan naar iets tastbaars. Iets om te geven of om te krijgen dat het speciale gevoel omarmt.”

Daar helpen we graag bij. Het maken van een sieraad in overleg met iemand die het zal dragen of geven is zó speciaal. Dat maakt óns zo gelukkig. Neem ook gerust contact op als er nog geen idee is, we helpen graag.

We kunnen het sieraad ook maken van oud goud. Wellicht zijn er sieraden die niet meer gedragen worden, omdat ze qua stijl niet passen of daadwerkelijk niet (meer) passen. We zullen het ontwerp sámen maken, zodat het ook echt klopt. Daarna zullen we het sieraad gaan maken in het atelier, meer hierover staat op de pagina Goudsmeden.

“Het maken van een sieraad in overleg met iemand die het zal dragen of geven is zó speciaal. Dat geeft zo’n geluksgevoel!”

Hieronder staat een selectie van maatwerk sieraden. Elk afgebeeld sieraad heeft zijn eigen verhaal.
Omdat het vaak heel persoonlijke sieraden zijn, volgen er regelmatig hele lieve recensies:

Volg onze passie!