06-44958481 | info@lija-jewelry.nl

Workshop

Zelf een sieraad maken in ons atelier

Sinds 2023 zijn we gestart met iets nieuws. Een lang gekoesterde droom van Suzanne komt nu uit. Je mag zelf een sieraad maken in ons atelier onder begeleiding van één van ons. Dit is mogelijk met maximaal 2 deelnemers.

Atelier-LiJa-Jewelry-Goudsmid-Nuenen-winkel
Atelier-LiJa-Jewelry-Goudsmid-Nuenen

Je kan ervoor kiezen om een ring voor jouw geliefde te maken. Ook zelf de verlovingsring ontwerpen en maken behoort tot de mogelijkheden.

Hoe romantisch is het samen maken van jullie droomringen? Stellen die samen hun trouwringen of relatieringen willen maken kunnen dit doen tijdens de workshop. We zorgen er uiteraard voor dat jullie uiteindelijk schitterende ringen zullen dragen.

Ook is het een superleuk moeder-dochter uitje of een dagje weg met vriendinnen.

De prijs voor een workshop is € 295,- dit is exclusief materialen en edelstenen.

Ivm Moederdag op 14 mei aanstaande krijg je € 100,- korting en betaal je slechts € 195,- voor een hele dag privé workshop alleen of met zijn tweeën. Deze workshop kan je perfect cadeau doen met een cadeaubon, de daadwerkelijke workshop plannen we later in.

Draagcomfort en looks zijn belangrijk, we zullen dus eerst een vrijblijvende afspraak inplannen om samen een ontwerp te gaan maken.

We volgen dan hetzelfde proces als bij het bestellen van een maatwerksieraad. Het grote verschil is dat we vervolgens een afspraak zullen inplannen om samen een dag te gaan goudsmeden.

LiJa-Jewelry-workshop-edelsmeden-zilversmeden
LiJa-Jewelry-prive-workshop-goudsmeden
Volg onze passie!