06-24221810

Recensies

Lieve woorden

Manchetknopen stukadoor spaan

“Ik wilde manchetknopen, maar die ik wilde zijn niet te krijgen, toen kwam ik bij LiJa Jewelry terecht. Ik legde uit dat ik graag een (Stukadoor) spaan wilde. Ze stuurde een foto voor het model, ik gaf akkoord. Het was een uitdaging maar het resultaat is boven mijn verwachtingen ze zijn echt super gaaf geworden.”

– Antoin –


Ring met geboortestenen | Diamant, peridoot en parel

Goudsmid Lija Jewelry Geboortestenen Ring Zilver Diamant Peridot Parel

“Wat een talent schuilt er soms in mensen. Het maakt niet uit wat je wensen zijn, Suzanne begrijpt deze wensen en creรซert prachtige sieraden.”

– Gonny –


Geelgouden ring met geboortesteen | Groene saffier

Goudsmid Lija Jewelry Geboortesteen Ring Saffier 14kt Goud

“Ik heb een heel bijzonder ringetje laten maken bij LiJa Jewelry met de geboortesteen van mijn dochter. Heel goed advies gekregen, zowel qua materiaal, als qua ontwerp. Ik vind keuzes zelf altijd erg lastig, maar daar begeleid ze je goed bij. Verliefd op het eindresultaat! Er moet nog een tweede ringetje bij komen en die mag zij zeker ook weer gaan maken. Echt een aanrader!”

– Nicky –


Oorbellen met extra glans

“Ben erg blij met mijn oorbellen gemaakt door Suzanne. Snelle reactie op vragen. Fijn dat er mee gedacht wordt met je wensen. Het is helemaal geworden zoals ik had gehoopt.”

– Annemarie –

Ashanger van trouwringen

“Na het overlijden van mijn vrouw wilde ik een uniek sieraad ter nagedachtenis aan haar. Ik kwam op het idee om onze trouwringen in elkaar te laten zetten met daarin weer een bakje met hars en de as van mijn vrouw. Ik heb dat met Suzanne besproken en ze heeft er een prachtig sieraad van gemaakt. De hars heeft ze een kleurtje (licht rose) gegeven met daarin heel mooi in lagen de as verwerkt. Ik ben er heel erg blij mee, wat een mooie hanger is het geworden. Dankjewel.”

– Cor –


Zilveren oorbellen

“Voor mijn 36e verjaardag wilde ik een onvergetelijk cadeau vragen. We kwamen op het idee om oorbellen te ontwerpen passend bij mijn trouwketting. Wat een mooi en uniek eindresultaat. Ze passen perfect bij mijn kleine oren en zitten als gegoten. Ik vind het heel knap hoe Suzanne zelfs rekening heeft gehouden met mijn vraag om de oorbellen niet te laten zwieren. Nu draag ik een mooi sieraad zonder dat ik het in de gaten heb. Suzanne kan sieraden maken die passen bij jou als persoon. Dank je hiervoor. Ik voel me weer een jaar jonger”

– Serana –


Geelgouden pinkring

“Wil je een sieraad, maar dan helemaal naar eigen wens? Dan ben je bij Suzanne in goede handen. Ze is super creatief en maakte voor mij precies de juiste ring, perfect op maat!”

– Leonie –


Geoxideerde zilveren ring met warm geelgouden granules

“Ik heb een prachtige ring laten maken. De donkere ring met 6 gouden bolletjes. Het heeft voor mij een mooie betekenis. 2 dochters en 4 kleinkinderen. Ik ben er zo blij mee. Zo leuk dat je zelf aan kunt geven wat je wilt.”

– Hettie –


Trouwring

“Suzanne en ik hebben samen mijn wensen en opties besproken, voor het aanpassen van twee van mijn ringen. Het resultaat is nog mooier geworden dan verwacht. Mijn trouwring is nu gecombineerd met (symbolisch) onze twee zonen. Prachtig! Nogmaals dank Suzanne!”

– Karin –


Collier van bedrijfslogo

“Mooie halsketting laten maken. Snelle service en denkt mee met je ideeรซn! Passie voor haar vak.”

– Jordi –


Set zilveren stapelringen

“Suzanne heeft mijn maat van mijn vinger goed opgemeten en de juiste maat geadviseerd. Hij zit werkelijk heerlijk! Het product is prachtig en werd mooi verpakt en snel afgeleverd. Ik kan iedereen aanraden om iets moois uit te kiezen. Je wens is in goede handen!”

– Ilona –


Hanger voor een mama

“Bedankt voor de snelle en persoonlijke service! Top!”

– Bas –


Kinderkettingen initiaal

“Goede service en precies gemaakt wat ik wilde hebben voor mijn kinderen.”

– Colinda –


Kinderoorbellen

“Suzanne heeft een paar prachtige hartjes oorbellen gemaakt voor mijn nichtje! Een erg mooie kwaliteit en mijn nichtje was dolgelukkig met haar kadootje van Glitterpiet.”

– Lieke –
06 2422 1810