06-44958481 | info@lija-jewelry.nl

Recensies

Lieve woorden

Gouden ring | London Blue Topaas

Ik ben super blij met mijn prachtige ring met een London Blue topaas, die gemaakt is door LiJa Jewelry! Ik dacht al jaren dat ik een ring wilde laten maken van de trouwringen van mijn overleden ouders en wat oude gouden sieraden van mezelf. Toen ik las dat LiJa Jewelry zich in Nuenen had gevestigd, heb ik eindelijk de stap gezet.
Suzanne heeft ideeën aangedragen mbt het ontwerp en het resultaat is werkelijk prachtig!!!
Daarnaast hebben zij een ring met toermalijn groter gemaakt en gepolijst, zodat ik nu twee prachtringen rijker ben.
Dankjewel voor deze mooie sieraden!!

– Hanneke –


Gouden ring(en) | Lagensteen

Na het overlijden van papa wilden we (mijn zus en ik) zijn zegelring laten omsmelten om er twee ringen van te maken. Suzanne kwam met het geweldige idee om de gehele ring letterlijk doormidden te snijden, zodat het karakter van de ring behouden bleef. Ze heeft ons tussentijds op de hoogte gehouden met appjes, foto’s en video’s. Superleuk, want zo konden we meekijken met het proces. Suzanne heeft de emotionele waarde van de ring goed aangevoeld en we zijn heel blij met het resultaat!
– Lianne en Evelien –


Gouden hanger | Granaat, diamant en peridoot

Suzanne en haar fantastische collega’s hebben een prachtige ketting voor mij gemaakt. Ik was op zoek naar een uniek maar een niet al te opvallend ontwerp en Suzanne wist precies de juiste snaar te raken. Ontzettend bedankt!
– Jonna –


Gouden armband

Ik had al jaren een dierbare armband van mijn overleden moeder in een kastje liggen. Dragen of verkopen wilde ik niet en derhalve kwam ik bij Suzanne van LiJa Jewelry voor advies.
Mijn voorkeur ging uit naar een armband passend bij een ring die ik al had. Suzanne dacht met me mee, nam ruimschoots de tijd, en kwam met een heel mooi ontwerp. Een uiterst vriendelijke en deskundige benadering.Ook al zie je het ontwerp al op papier, visualiseren is moeilijk, ik was dan ook erg benieuwd naar het eindresultaat. Maar de armband is prachtig geworden, helemaal passend bij de ring. Kortom ben er erg blij mij, krijg er veel positieve reacties op. Een volgende keer zou ik beslist weer naar LiJa Jewelry gaan.

– Carin –


Zilveren armband | Diamant en granaat

Fantastisch geholpen en goed geadviseerd over de (on)mogelijkheden van het ontwerp. Ze hebben alle tijd genomen om tot het gewenste ontwerp te komen. Het resultaat is fantastisch en we zijn erg blij dat we voor LiJa Jewelry hebben gekozen.
– Britt –


Witgouden hanger | Diamant

Schitterend werk, heel fijn samenwerken en Suzanne heeft perfect gerealiseerd wat ik als sieraad in gedachte had. Echt vakmanschap, prettige communicatie en het mooiste resultaat. LiJa Jewelry kan ik bij iedereen aanraden die opzoek is naar een echt uniek, en persoonlijk sieraad van hoog niveau.
– Pepijn –


Gouden ring | Diamant

Nogmaals bedankt ik ben heel blij met de trouwring van mijn moeder die jullie zo mooi gemaakt hebben dat ik hem elke dag met plezier zal dragen en met liefde aan haar denk.
– Susanne –


Gouden ring met moedermelk

Erg blij ben ik met de mooie ring gemaakt met mijn eigen moedermelk erin, een bijzondere tastbare herinnering voor mij aan een waardevolle tijd uit mijn leven.
– Britt –


Geelgouden trouwring | Diamant

Na een gedegen vooroverleg en schetsen over wat ik precies wilde, hebben de dames van LiJa mijn trouwring groter gemaakt en er nieuwe stenen uit een andere ring van mij bij gezet. Het resultaat is erg mooi geworden en ik kreeg het heel mooi verpakt aangeboden. Tevens hebben ze een aantal sieraden getest en gehalte bepaald en een aantal kleine reparaties gedaan aan gouden sieraden. Suzanne en haar collega’s zijn heel bereidwillig en kundig. Kortom ik kan LiJa Jewelry van harte aanbevelen.
– Bettina –


Ring van oud geelgoud en witgoud | Diamanten

Wat vind ik het ontzettend knap! Een sieraad is erg persoonlijk en als je dan kijkt hoe het deze dames lukt om voor een onbekende een sieraad te maken die past bij de ontvanger. WAUW!! Ik ben ontzettend blij en dankbaar met jullie kennis, luisterend oor en creatieve brein. Dank jullie wel!
– Mariëlle –


Gouden ring en hanger | Diamant

Mijn kleinkind gaat in september naar de middelbare school en ze mocht een bijzonder uitje kiezen. Ze wilde graag naar een edelsmid en we kwamen uit bij goudsmid LiJa Jewelry.
Eerst gingen we ons oriënteren en uitzoeken wat we wilden maken, alleen dat al was een bijzonder bezoek en over de keuze waren we het samen snel eens. Op de afgesproken dag maakten we allebei de armband.
De begeleidster was heel vakbekwaam en bovenal zo vriendelijk en geduldig dat mijn kleinkind vol zelfvertrouwen en in alle rust werkte aan haar ring
Het was niet zomaar een workshop… we hadden het gevoel opgenomen te worden int atelier.
Bij elke stap zagen we de armband die we wilden verder tevoorschijn komen en het eindresultaat was boven alle verwachting. Het was voor ons een bijzondere ervaring en deze armbanden zijn een prachtige herinnering voor later.
Met onze speciale dan aan Mascha die onze begeleidster was.

– France –


Gouden armband | Granaat

Suzanne heeft een prachtige eigentijdse schakelarmband ontworpen met drie elementen die een rode draad zijn in mijn leven: boeken – fotograferen – verhalen opschrijven. De schakels zelf vertegenwoordigen voor mij het leven, alles is een aaneenschakeling van gebeurtenissen, onlosmakelijk met elkaar verbonden. En elke schakel staat voor een verhaal.
Suzanne is een vakvrouw die niet rust voordat het helemaal klopt naar haar maatstaven. Dat betekende in mijn geval, dat ze echt even heeft moeten puzzelen om het te krijgen hoe ze het hebben wilde.
Haar expertise kwam daarbij volledig tot zijn recht.
Dank je wel Suzanne voor dit prachtige doorgeef sieraad dat je voor mij ontworpen en gemaakt hebt.

– Manon –


Gouden ring en hanger | Diamant

Ze lagen in een doosje, waar ik af en toe naar keek en aan de herinneringen dacht, de ringen van mijn overleden man, vader en goud van mezelf.
Hoe mooi zou het zijn om hier iets tastbaars van te laten maken.
Suzanne heeft ons hierbij geholpen en ons door het proces van meedenken, emoties en ontwerpen geleid. Tenslotte heeft ze een prachtige hanger voor mij en een mooie ring voor mijn dochter gemaakt, waarbij de inscripties zijn bewaard.
We dragen ze nu dichtbij met warme herinneringen, dankjewel!
– Marij en Geertje –


Ring van oud geelgoud en witgoud | Saffier

Samen hebben we een hele mooie ring ontworpen op basis van mijn schilderlogo. Van een oude ring is een prachtige nieuwe persoonlijke maatwerk ring gemaakt. Suzanne heeft heel erg goed naar mijn wensen geluisterd en zelf haar creativiteit aangesproken waardoor de ring nog mooier werd! En wat een geweldig leuk filmpje van het maak proces kreeg ik nadien. Ik zou iedereen aanbevelen die een uniek stuk wil dragen!
– Kirsten –


Hanger en ring van oud geelgoud | Diamant en robijn

Samen met Suzanne heb ik een hanger en ring ontworpen. Het materiaal dat hiervoor gebruikt zou worden, waren sieraden uit de nalatenschap van mijn moeder en een aantal sieraden van mijzelf. Vandaag heb ik de sieraden opgehaald en ze zijn prachtig geworden. Ik kan Suzanne aan iedereen aanbevelen die echt unieke sieraden wil waaraan veel aandacht door de maker wordt besteed.
– Ellen –


Trouwring van oud geelgoud en witgoud | Diamant

Wij hebben onze trouwringen bij LiJa laten ontwerpen en maken. Het gesprek om tot een ontwerp te komen was bijzonder en creatief. Daarna was het resultaat werkelijk prachtig. Vakmanschap!!! Dankjewel Suzanne.
– Sylvia –


Ring van oud geelgoud en witgoud | Diamant

Mijn wens was om een herinnering aan mijn overleden vrouw voor altijd bij me te kunnen dragen. Na een paar plezierige gesprekken stelde Suzanne een ring voor, gemaakt uit onze trouwringen, verbonden door het materiaal van een derde witgouden ring met briljantjes waar mijn vrouw dol op was. Gedurende het proces raakte ik onder de indruk van de persoonlijke benadering, speelse creativiteit en het uiteindelijke vakwerk!
Het resultaat is een stoere ”mannenring” die voor mij 51 jaar verbondenheid op een karakteristieke en emotionele wijze weergeeft…

– Peter –


Ring van witgoud en geelgoud | Workshop | Toermalijn

Hoe bijzonder om zelf een ring te ontwerpen en maken. Na veel maak filmpjes gezien te hebben van Suzanne kwam er een filmpje voorbij over een workshop. Gelijk contact gehad en het balletje begon te rollen. Mooi ontwerp gemaakt met persoonlijke dingen van mij en mijn vrouw erin verwerkt. Hele dag bij jullie eraan mogen komen werken. Heb geen moment het idee gehad dat het niet zo lukken, was in een warm bad terecht gekomen van gezelligheid en begeleiding. Na veel schuren, vijlen en hameren was de dag omgevlogen. Suzanne heeft de steen gezet en ik mocht komen voor de afwerking. Het eind resultaat is prachtig en bijzonder om te zien dat een idee werkelijkheid is geworden en mijn vrouw dit mag dragen wat grotendeels door mijzelf gesmeed is. Suzanne en team, enorm bedankt en als de ring weer extra moet glanzen ik weet waar de polijst machine staat 😉
– Clemens –


Collier van zilver en oud goud | Saffier

Enkele maanden geleden ben ik met pensioen gegaan en heb ik van mijn collega’s en mijn werkgever het prachtige cadeau gekregen om door Suzanne een sieraad te laten ontwerpen.
Suzanne luistert heel goed naar je verhaal en weet dat heel mooi om te zetten in je sieraad. Mijn keuze was een halssieraad. Suzanne heeft daarin verwerkt, mijn werk, mijn hobby, mijn gezin en ook nog een klein randje goud van een sieraad van mijn overleden ouders. Dus kortom je leven in een sieraad.
Iemand die het sieraad zag merkte op: “dat is echt Rianne”. Dat is een mooi compliment dat Suzanne ook verdiend. Ze heeft mij in het sieraad “gevangen”. Ik draag het met veel plezier en ben er trots op.

– Rianne –


Armband van zilver en goud | London Blue Topaas

Suzanne is er voor de derde keer in geslaagd een persoonlijk verhaal te vertalen in een uniek sieraad, wat er niet alleen prachtig uitziet maar ook heel comfortabel draagt. Suzanne denkt goed mee, komt met verrassende invalshoeken en maakt er een prachtig sieraad van, wat exact weergeeft wat ik wilde uitdrukken.
– Hedwig –


Hanger van witgoud

Suzanne creëert dát unieke sieraad waar je naar op zoek bent. Ze heeft een prachtige collectie, maar echt in haar element, als je haar de kans geeft om een persoonlijk sieraad te ontwerpen.
– Lieke –


Hangers in oud geelgoud | Onyx en as in hars

Kerst 2019 was verschrikkelijk. Plotseling stopte het hart van mijn vader ermee. Helaas was ik niet in de buurt van mijn ouders, dus heb ik nooit meer iets kunnen zeggen tegen hem. Lang heb ik niet geweten wat ik zou doen met zijn as. Totdat ik besefte dat ik een mooi sieraad wilde met zijn as erin verwerkt. Zo ontstond het idee van een ijsvogel omdat wij bijna 50 jaar in de IJsvogelhof hebben gewoond. Afgelopen Kerst heb ik mijn moeder en zussen verrast met een mooie hanger. Een ijsvogeltje met blauwe hars als zijn verentooi met daarin wat as van mijn vader. Dit alles prachtig gemaakt van oud goud door Suzanne van LiJa Jewelry. Geweldig gedaan Suzanne!
Wat een prachtig, fantastisch en adembenemend mooi aandenken aan ons pap.

– Aranea –


Witgouden ring | Diamant en moedermelk

Kwaliteit en vakwerk! Suzanne is een edelsmid die meedenkt en een mooie moedermelkring heeft gemaakt. Het ontwerp is geheel gepersonaliseerd, waarin veel keuzes mogelijk waren. Erg tevreden over de communicatie, snelheid en uiteraard de ring zelf die is prachtig geworden!
– Michelle –


Armbandje met gravure zilver en oud geelgoud

Na een gesprek met Suzanne, waar jij een idee opgooit, luistert ze naar al je wensen en maakt ze het sieraad wat je in gedachten had, maar dan nog 10 keer zo mooi.
Suzanne heeft kennis over de materialen, weet wat mooi staat bij je andere sieraden en denkt volledig mee met alle opties. Suzanne luistert echt en dat is heel waardevol.
Uiteindelijk heeft Suzanne het sieraad wat ik voor ogen had gemaakt, waar al mijn wensen in naar voren kwamen. Een sieraad, gemaakt met door een vakvrouw, waar ik eindeloos plezier van ga hebben. Dankjewel!

– Erica –


Zegelring van oud geelgoud en witgoud

Ik wilde van 2 oude ringen en wat ander goud een nieuwe ring laten maken. Eén van deze ringen droeg ik al vanaf mijn zestiende. De ring en het goud zijn afkomstig uit Sicilia, ik ben zelf half Siciliaans. Ik wilde iets speciaals met een link naar Sicilia. Ik heb veel rondgekeken maar vond het allemaal maar standaardmatig wat ik aantrof. Via LinkedIn ben ik op de Insta-pagina van Suzanne terecht gekomen. Dat zag er een stuk persoonlijker uit. Vervolgens heb ik een afspraak met haar gemaakt. Na een hartelijk ontvangst en een heel goed gesprek waarin mijn wensen centraal stonden heb ik Suzanne de opdracht gegeven. Tijdens het proces heeft Suzanne nog een aantal keren contact met me gezocht om details te bespreken. Ik moet zeggen deze tussentijdse contacten hebben het eindresultaat verfraaid. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat, ik weet zeker dat er geen tweede exemplaar van mijn ring is. Suzanne heeft mijn doel verwezenlijkt. Ik ben ontzettend blij dat ik haar de opdracht gegeven heb. Aan het einde heb ik een heel mooi filmpje gekregen van het gehele proces. Ontzettend mooi om te bewaren en terug te kijken. Dit maakt het nog persoonlijker. Suzanne tegen jou wil ik zeggen ik vind je als persoon en vakvrouw een topper. Tegen de lezers van deze review wil ik zeggen; Suzanne is echt een AANRADER! Suzanne veel dank en nogmaals ik ben erg blij dat ik voor jou gekozen heb!
– Alfonso –

Ring van zilver en goud | Rutielkwarts en spinel

Een goed gesprek samen en een aantal keer over en weer appen tijdens het ontwerpproces met als resultaat een ring waarin mijn 50 jarige levenslessen worden gesymboliseerd; open, speels, krachtig en authentiek. Een echte Janine ring, gekregen van mijn lief.
– Janine –


Ringen en verwisselbare oorbellen | Parels, citrienen, zirkoon, robijn

Suzanne heeft het verhaal van ons samengestelde gezin op een mooie manier weten te verwerken in een set sieraden. Ze is enthousiast, betrokken en een echte vakvrouw! Via foto’s en filmpjes zijn we op de hoogte gehouden van het maakproces van de sieraden set. Het resultaat is geweldig en gaat met plezier en trots gedragen worden. Dank je Suzanne, voor een volgende keer komen we zeker bij je terug.
– Jessica –


Ring van zilver met oud goud

Een persoonlijk gesprek en een prachtig resultaat precies zoals mijn zoon het bedoelde. Suzanne heeft feeling voor de mens en kan dit geweldig vertalen in een mooi sieraad.
– Lianne –


Ring zilver en oud geelgoud | Diamant en toermalijnkwarts

Suzanne heeft van mijn trouwring een hele mooie andere ring gemaakt. Ze werkt heel open, persoonlijk, eerlijk en laagdrempeling. Ik ben heel erg blij met het resultaat en zal hem met veel liefde dragen. Dankjewel Suzanne, voor het fijne contact, je positieve energie, je kennis, je geduld en advies. Maar ook het mooie filmpje van hoe de ring gemaakt is van begin tot het eind. Maakt het proces nog persoonlijker. Kom graag nog een keer bij je terug.
– Marja –


Ringen van oud zilver en oud goud | Diamanten

lija jewelry goudsmid zilver geelgoud diamanten maatwerk

Suzanne verstaat de kunst van het luisteren. Ze luistert naar dat wat je verteld en maakt met dat verhaal, die herinneringen, een prachtig sieraad dat je iedereen zou gunnen. Een sieraad gemaakt met vakmanschap en met mooie, goed bewaarde en verstopte herinneringen. Dus dank je wel daarvoor, ik blijf het sieraad koesteren.
– Mieke –


Ring oud witgoud oud geelgoud | Diamanten

lija jewelry goudsmid witgoud geelgoud diamanten maatwerk

Mooi ontwerp geschetst voor een nieuwe ring gemaakt van mijn witgouden trouwring en een oude geelgouden ring, geweldig eindresultaat! Knap staaltje werk, Suzanne weet woorden goed te vertalen naar een heel mooi nieuw sieraad.
– Hanneke –


Ring van geelgoud | Tanzaniet en amethist

lija jewelry goudsmid nuenen tanzaniet amethist goud

Naar een lange zoektocht om als verloskundige aan mijn eerste baan te kunnen beginnen wilde ik heel graag van mijn eerste salaris iets bijzonders doen. Al snel kwam het idee om mezelf een bijzondere ring cadeau te doen en Suzanne was de aangewezen persoon om die ring te gaan maken. Zelf had ik wel een idee wat ik mooi vond, maar door de creativiteit van Suzanne kwam er een ontwerp wat precies was wat het moest zijn! De ring is in het echt nog mooier dan ik me voor had kunnen stellen! Nu draag ik hem iedere dag met veel trots en word ik er keer op keer aan herinnerd wat een mooi beroep ik heb!
– Laura –


Ring van oud zilver en oud goud | Gravure vingerafdruk en handschrift

Een vakvrouw die heel goed luistert naar je wensen. Mijn persoonlijke verhaal heeft ze vertaald in een ring waar de liefde vanaf spat. Alles wat ik wilde zit verwerkt in de ring. Aangevuld met persoonlijke details die Suzanne bedacht heeft. De ring is een dierbare reminder voor mij als mama ‘onvoorwaardelijke liefde voor je kind’.
– Medea –


Oorbellen van oud geelgoud | Diamanten

Van mijn moeder kreeg ik haar gouden ketting, kort voor ze overleed. Ik vond het zelf geen mooie ketting, dus hij lag al jaren veilig opgeborgen. Zonde eigenlijk. Toen kwam ik op het idee om er een ander sieraad van te laten maken, wat ik wel met liefde zou dragen. Ik wou graag oorbellen in de vorm van een klaproos, omdat een klaproos mij aan mijn moeder doet denken. Met dit idee is Suzanne aan de slag gegaan. Ze heeft een aantal oorbellen en hangers gemaakt, die ik op verschillende manieren kan combineren. Wat een origineel idee! En ze zijn prachtig geworden. Ik draag ze nu graag, en ik weet zeker dat mijn moeder ze ook heel mooi zou hebben gevonden. Heel erg bedankt!
– Susan –


Zilveren ring met geelgoud en geelgouden ring | Diamant en labradoriet

Suzanne heeft 2 prachtige ringen voor me gemaakt. Ringen die voor mij symbool staan aan een liefdevolle nagedachtenis aan mijn moeder en aan mijn man. Waar de ringen eerst nog in een kistje lagen, zijn ze nu omgetoverd tot 2 moderne, hedendaagse sieraden. Ontroerend en dankbaar.
– Marlies –


Armband ‘Spoon’ witgoud

Vanaf het eerste moment dat ik de “lepeltjes-armband” zag had ik er iets mee: het symbolische verhaal erachter, Suzanne’s bedrieglijk simpele ontwerp en de prachtige uitvoering, met kleur goud en kleur zijden koord naar keuze. En nu heb ik ’em! In witgoud en donkerblauw, mijn favoriete combinatie. Deze armband gaat me verder helpen (en is een plaatje om te zien), dank je wel.
– Monique –


Zilveren broche | Diamant en topaas

Dankzij Suzanne heb ik mijn oma een bijzonder cadeau kunnen geven. Ze heeft een schitterende broche gemaakt, drie bloemen met in het midden van de bloemen de geboortestenen van mijn oma, mijn moeder en mij. Omdat mijn oma en ik allebei in dezelfde maand jarig zijn hebben wij dezelfde geboortesteen. Deze broche laat op een mooie manier de band tussen mij en mijn oma zien. Ik wil Suzanne bedanken omdat ze mijn idee op een prachtige manier verder heeft weten uit te werken met een heel mooi sieraad als eindresultaat.
– Ilona –


Geelgouden ring met geboortesteen | Smaragd

lija jewelry geelgouden ring smaragd

Vorig jaar heb ik een ring laten maken door Suzanne, met de geboortesteen van mijn dochter. Het idee was om er een jaar later een aan toe te voegen met mijn eigen geboortesteen, het ontwerp hiervoor heeft ze toen meteen gemaakt. Ik ben super blij met het resultaat van beiden ringen! Nu ik onze beiden geboortestenen om mijn vingers draag, moet ik maar eens gaan nadenken over wat ik volgend jaar aan mijn andere hand wil. Want dit lijkt me een prima traditie om voort te zetten! Wederom, super bedankt, Suzanne!
– Nicky –


Gehamerde zilveren ring | Diamant en ruwe saffier

Suzanne heeft samen mij een geboortesteenring ontworpen en deze heeft ze gemaakt. Het proces was van begin tot eind fantastisch. We hadden een gesprek via Zoom (ivm de corona-maatregelen), zodat ik haar een idee kon geven van wat ik leuk vond, ze betrok me bij elke fase van het proces. Het resultaat is precies wat ik wilde, een uniek stuk dat helemaal bij mij past en ook verrassend snel werd afgeleverd. Ik kan Suzanne niet genoeg aanbevelen!
– Leona –


Ring van oud geelgoud en witgoud | Diamanten

Tastbare herinneringen. Te dierbaar om ze zo maar ergens achter te laten. Te kostbaar om er niks mee te doen. Suzanne heeft geluisterd naar mijn verhalen en getoverd met haar creativiteit en wist mijn herinneringen om te zetten in één ring die me kracht geeft en het gevoel van ‘samen’ laat leven.
Suzanne heeft het allemaal liefdevol hergebruikt waarbij ze de inscripties in ere wist te behouden.
Ze hield me op de hoogte van de ‘making of’ en haar creatieve uitdagingen. Wat een vakidioot. Tot in de details moest het kloppen. Zo enorm leuk om daar iets van mee te krijgen. En hierdoor mede onderdeel van de nieuwe herinnering. Een ring met meerdere verhalen. Je bent een mooi mens Suzanne! En ik ben blij en dankbaar dat je op mijn pad kwam.

– Tessa –


Ring van 2 oude trouwringen | Diamanten

Ik kwam bij je om jou een sieraad te laten maken van de twee trouwringen van mijn ouders die al enige tijd geleden samen op dezelfde dag gestorven waren. Ik wist lang niet wat ik met de ringen wilde en ze hebben dan ook jaren in een doosje gezeten. Uiteindelijk heb ik dan toch besloten een ring voor mezelf te laten maken. Ik heb inmiddels 4 kinderen en wilde die erin verwerken met diamantjes erbij.
Jij hebt ontzettend goed naar me geluisterd wat bij me paste en vnl wat ik niet wilde. Wat het uiteindelijk ontwerp betreft heb ik dat aan jou toevertrouwd. En met succes! Het is een prachtige ring geworden die ik met erg veel plezier draag en me heel dierbaar is geworden. Alle inscripties zijn bewaard gebleven en ik voel mijn ouders veel dichter bij me en ze zijn blij dat ze eindelijk uit het doosje mochten komen. Daarbij kreeg ik dan ook nog een prachtig filmpje van het maakproces wat ik heel leuk vond en ook blijf bewaren. Ik ben heel blij dat ik de ring door jou heb laten maken vooral ook hoe zorgzaam je met het hele proces omgegaan bent. Je bent een TOP goudsmid.

– Joske –


Ring van oud goud | 11 diamanten

Als tweede opdracht kreeg je een vraag van mij, om van mijn oude trouwring, een ring te maken met 11 diamanten er in als mooie herinnering aan mijn 11 kleinkinderen waar ik enorm van geniet.
Ook dat is weer een geweldige ring geworden. Iedere dag zie ik de 11 diamanten schitteren zoals mijn kleinkinderen ook altijd doen. Een prachtig ontwerp heb je weer gemaakt Suzanne. Ook van deze ring zal ik zolang ik leef dagelijks de dierbare herinnering aan mijn kleinkinderen hebben. Als ik ze niet zo vaak zie kan ik ze iedere dag voelen. Dank je wel voor het maken van deze mooi ontworpen ring. En leuk dat je me ook een filmpje van het maakproces stuurde. Ik vind je een TOP goudsmid”

– Joske –


Hanger van oud goud | Diamant, toermalijn en peridot

“Met trots draag ik mijn nieuwe ketting met hanger, die symbool staat voor mijn gezin. Samen met Suzanne ontworpen en door Suzanne gemaakt. Ik ben er echt super blij mee. Dank je wel!”
– Eva –


Ring van oud en nieuw goud

goudsmeden ambacht goudsmid lija jewelry nuenen

“Ik wil LiJa bedanken voor de mooie ring vol symboliek en verwerkt met spullen van mijn overleden moeder. Een perfecte weergave van mijn verhaal verwerkt in een sieraad. Heel mooi. Ook het filmpje van het maakproces is prachtig.”
– Cor –


Oorbellen van puur zilver | Ruwe smaragd

“Suzanne heeft voor mij lang gezocht naar de smaragden die ik wilde. Daarna heeft ze mijn vage beschrijvingen omgezet in een paar prachtige en unieke oorbellen. Ik ben er ontzettend blij mee.
– Thamar –


Oorbellen van oud rosé goud

LiJa Jewelry Goudsmid Oudgoud Rosegoud Oorbellen Oma Mama

“Suzanne heeft zeer mooie oorbellen gemaakt voor mijn dochter Layla. Dit heeft ze gedaan met mijn oude oorbellen die ik van mijn grootmoeder heb gekregen. Met veel creativiteit en passie heeft Suzanne op geheel eigen stijl dit weten om te toveren naar iets zeer waardevols dat nu verder door wordt gegeven in mijn familie. Heel erg bedankt en we komen in de toekomst graag terug.”
– Iona –


Geelgouden ring met witgouden zetting van oud goud | Ice Blue saffier

“Onlangs waren we 40 jaar getrouwd. Een mooie gelegenheid om mijn vrouw te verwennen met een mooie ring. Suzanne heeft een 18kt wit- en geelgouden ketting die mijn vrouw nooit meer droeg omgesmolten en gebruikt. Suzanne heeft de voorkeuren van mijn vrouw goed afgestemd, maar verder was het een echte verrassing. We zijn heel blij met het eindresultaat, wat een mooi aandenken.”
– Gerrit –


Zilveren hanger | Toermalijnkwarts

“Suzanne is er geweldig in geslaagd een persoonlijke boodschap te vangen in een prachtig sieraad. Ze nam alle tijd voor een persoonlijk gesprek en liet ook ruimte voor eigen inbreng. Ik ben ontzettend blij met het eindresultaat!”
– Hedwig –


Symbolische witgouden hanger | Blauwe saffier

Lija Jewelry Edelsmid Witgoud Afscheidscadeau Sieraad Hanger

“Suzanne heeft werkelijk een prachtig sieraad gemaakt voor mijn vrouw bij haar afscheid van Korein. Mooie symboliek, aandacht voor het kind, buiten de lijntjes. Heel verfijnd. Een prachtig aandenken aan een mooie periode in haar leven.”
– Roland –


Herenring van oud geelgoud, nieuw witgoud en as in hars

“Suzanne Veldsink weet de perfecte vertaalslag te maken van ideeën en wensen naar een prachtig eindresultaat door goed te luisteren en te denken in mogelijkheden ipv beperkingen qua maakbaarheid. Ze hield me regelmatig op de hoogte van de vorderingen en maakte me deelgenoot van de tussenresultaten. Een leuk detail vind ik de timelapse video van het hele maakproces, wat je tevens een goed beeld geeft hoe bewerkelijk eea is. Indien je op zoek bent naar een uniek sieraad dan ben je bij LiJa Jewelry aan het juiste adres!”
– Patrick –


Hanger met geboortestenen | Keshi Tahiti parel, smaragd, toermalijn en maansteen

“Het bedenken, creëren, geven van dit symbolische sieraad, is voor de gever wellicht nog het grootste cadeau. Ook het proces van schets tot resultaat was erg fijn en boeiend om met jou te mogen doen, Suzanne. Je bent een kanjer.”
– Katja –


Manchetknopen stukadoor spaan

“Ik wilde manchetknopen, maar die ik wilde zijn niet te krijgen, toen kwam ik bij LiJa Jewelry terecht. Ik legde uit dat ik graag een (Stukadoor) spaan wilde. Ze stuurde een foto voor het model, ik gaf akkoord. Het was een uitdaging maar het resultaat is boven mijn verwachtingen ze zijn echt super gaaf geworden.”
– Antoin –


Ring met geboortestenen | Diamant, peridoot en parel

Goudsmid Lija Jewelry Geboortestenen Ring Zilver Diamant Peridot Parel

“Wat een talent schuilt er soms in mensen. Het maakt niet uit wat je wensen zijn, Suzanne begrijpt deze wensen en creëert prachtige sieraden.”
– Gonny –


Geelgouden ring met geboortesteen | Groene saffier

Goudsmid Lija Jewelry Geboortesteen Ring Saffier 14kt Goud

“Ik heb een heel bijzonder ringetje laten maken bij LiJa Jewelry met de geboortesteen van mijn dochter. Heel goed advies gekregen, zowel qua materiaal, als qua ontwerp. Ik vind keuzes zelf altijd erg lastig, maar daar begeleid ze je goed bij. Verliefd op het eindresultaat! Er moet nog een tweede ringetje bij komen en die mag zij zeker ook weer gaan maken. Echt een aanrader!”
– Nicky –


Oorbellen met extra glans

“Ben erg blij met mijn oorbellen gemaakt door Suzanne. Snelle reactie op vragen. Fijn dat er mee gedacht wordt met je wensen. Het is helemaal geworden zoals ik had gehoopt.”
– Annemarie –

Ashanger van trouwringen

“Na het overlijden van mijn vrouw wilde ik een uniek sieraad ter nagedachtenis aan haar. Ik kwam op het idee om onze trouwringen in elkaar te laten zetten met daarin weer een bakje met hars en de as van mijn vrouw. Ik heb dat met Suzanne besproken en ze heeft er een prachtig sieraad van gemaakt. De hars heeft ze een kleurtje (licht rose) gegeven met daarin heel mooi in lagen de as verwerkt. Ik ben er heel erg blij mee, wat een mooie hanger is het geworden. Dankjewel.”
– Cor –


Zilveren oorbellen

“Voor mijn 36e verjaardag wilde ik een onvergetelijk cadeau vragen. We kwamen op het idee om oorbellen te ontwerpen passend bij mijn trouwketting. Wat een mooi en uniek eindresultaat. Ze passen perfect bij mijn kleine oren en zitten als gegoten. Ik vind het heel knap hoe Suzanne zelfs rekening heeft gehouden met mijn vraag om de oorbellen niet te laten zwieren. Nu draag ik een mooi sieraad zonder dat ik het in de gaten heb. Suzanne kan sieraden maken die passen bij jou als persoon. Dank je hiervoor. Ik voel me weer een jaar jonger”
– Serana –


Geelgouden pinkring

“Wil je een sieraad, maar dan helemaal naar eigen wens? Dan ben je bij Suzanne in goede handen. Ze is super creatief en maakte voor mij precies de juiste ring, perfect op maat!”
– Leonie –


Geoxideerde zilveren ring met warm geelgouden granules

“Ik heb een prachtige ring laten maken. De donkere ring met 6 gouden bolletjes. Het heeft voor mij een mooie betekenis. 2 dochters en 4 kleinkinderen. Ik ben er zo blij mee. Zo leuk dat je zelf aan kunt geven wat je wilt.”
– Hettie –


Trouwring

“Suzanne en ik hebben samen mijn wensen en opties besproken, voor het aanpassen van twee van mijn ringen. Het resultaat is nog mooier geworden dan verwacht. Mijn trouwring is nu gecombineerd met (symbolisch) onze twee zonen. Prachtig! Nogmaals dank Suzanne!”
– Karin –


Collier van bedrijfslogo

“Mooie halsketting laten maken. Snelle service en denkt mee met je ideeën! Passie voor haar vak.”
– Jordi –


Set zilveren stapelringen

“Suzanne heeft mijn maat van mijn vinger goed opgemeten en de juiste maat geadviseerd. Hij zit werkelijk heerlijk! Het product is prachtig en werd mooi verpakt en snel afgeleverd. Ik kan iedereen aanraden om iets moois uit te kiezen. Je wens is in goede handen!”
– Ilona –


Hanger voor een mama

“Bedankt voor de snelle en persoonlijke service! Top!”
– Bas –


Kinderkettingen initiaal

“Goede service en precies gemaakt wat ik wilde hebben voor mijn kinderen.”
– Colinda –


Kinderoorbellen

“Suzanne heeft een paar prachtige hartjes oorbellen gemaakt voor mijn nichtje! Een erg mooie kwaliteit en mijn nichtje was dolgelukkig met haar kadootje van Glitterpiet.”
– Lieke –

Volg onze passie!